Badcapes


Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Badcape met naam

Kleine kindjes koelen snel af. Een badcape met naam helpt je kindje om zichzelf lekker warm en droog te houden. In tegenstelling tot een badjas heeft een cape geen sluiting, waardoor je hem heel snel om je kindje heenslaat. Handig he! En ideaal voor na het douchen of badderen. Maar ook na het zwemmen, tijdens de bezoekjes aan het consultatiebureau of op vakantie zijn de badcapes perfect. En het leuke van onze capes is dat we ze kunnen voorzien van een naam of lieve tekst, waardoor het meteen duidelijk is van wie die leuke badcape is. 

Handige badcapes

De badcapes van Kleine Vriendjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De capes zijn voorzien van een mutsje, zodat het hoofdje van de kleine meteen droog wordt en lekker warm blijft. De capes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn te bestellen in vele kleuren, waardoor je altijd een badcape vindt die voldoet aan jouw wensen én die past bij de rest van de items van de kleine. Ook hebben we een super leuke badcape met naam in combinatie met een mooie badeend in dezelfde kleur. Leuk als kraamcadeau! 

Snel genieten van de badcape

Kleine Vriendjes staat bekend om de gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij borduren de naam van de kleine met alle plezier op de badcapes. Maar ook knuffels, t-shirts en kleertjes voorzien wij graag van een naam. Hierdoor zijn onze items ook zeer geliefd om cadeau te geven, bijvoorbeeld als je op kraamvisite gaat. En omdat wij alles zelf borduren in onze eigen studio, heb je de mooiste spulletjes met naam heel snel in huis!

Een hippe badcape met naam bestellen

Heb je een mooie badcape gezien voor je eigen kindje of die van iemand anders? Plaats dan snel je bestelling en laat ons weten welke naam en/of tekst je op de badcape wilt laten borduren. Dan zorgen wij ervoor dat je binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling de fijne en gepersonaliseerde badcape in huis hebt.