Handdoeken


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Handdoek met naam

Na het badderen of het zwemmen, wil je natuurlijk niet dat de kleine het koud krijgt tijdens het afdrogen. In het assortiment van Kleine Vriendjes vind je heel veel mooie handdoeken die niet alleen super zacht zijn voor het tere huidje, maar ook lekker warm zodat je kindje goed op temperatuur blijft. En er is aan de ouders gedacht! De handdoek met naam zijn zo leuk om te zien dat ze een leuke toevoeging zijn in de bad- of kinderkamer.

Originele babyhanddoek 

Al onze handdoeken zijn van het mooie merk Funnies. De handdoeken kenmerken zich door de goede kwaliteit en de leuke designs. Heb je de handdoeken met schattige olifantjes of vrolijke sprookjesfiguren al gezien?  Ook hebben we fijne, en eventueel bijpassende, washandjes. De washandjes zijn ideaal tijdens het wassen van de kleine, maar ook wanneer je eventjes snel de handjes of het gezichtje van je kindje wilt schoonmaken. 

Handdoek met naam of geboortedatum 

Om het extra leuk en persoonlijk te maken, kunnen de handdoeken worden voorzien van de naam of de geboortedatum van de kleine. De unieke babyhanddoeken van Kleine Vriendjes zijn hierdoor ook zeer geliefd als kraamcadeau. Bij het personaliseren van de handdoek kun je zowel je favoriete kleur als het gewenste lettertype aan ons doorgeven, waardoor je een persoonlijke touch aan het item kunt geven. Voor het borduren maken wij gebruik van 12 verschillende kleuren en 4 lettertypes, namelijk Comic Sans, Verdana, Times New Roman en Ariel.

Badhanddoeken in verschillende kleuren 

Naast de babyhanddoeken met een printje, verkopen we ook fijne badhanddoeken in maar liefst 10 verschillende kleuren. Deze hippe handdoeken zijn super handig voor na het zwemmen of tijdens een stranddagje. En omdat je de keuze hebt uit meerdere kleuren, is er altijd eentje te vinden die helemaal voldoet aan jouw wensen. Uiteraard voorzien we ook deze handdoeken met alle plezier van de naam en/of de geboortedatum van de kleine.