Lakens


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Lakentje met naam

Wanneer je het ledikantje van je kindje wilt voorzien van een mooi en origineel lakentje, dan ben je bij Kleine Vriendjes helemaal aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse lakens, die je kunt combineren met een heerlijk zacht dekentje. Dus of je nu houdt van een lief design met hartjes of de voorkeur geeft aan een laken met geborduurde sterren, bij ons slaag je gegarandeerd.

Prachtige gepersonaliseerde lakens

Naast de lakens die we hebben ingekocht, hebben we ook ledikantlakentjes uit onze eigen collectie. Deze katoenen lakentjes van ‘kleinevriendjes’ zijn mooi afwerkt met roze geruite hartjes of blauwe geruite sterretjes. De lakens zijn verpakt in een fijn katoenen cadeauzakje, waardoor ze ook zeer geliefd zijn als kraamcadeautje. Heb je een bepaalde wens qua design of kleur, laat het ons dan gerust weten. Dan kijken wij of we dat voor je kunnen realiseren.

Hippe lakens

Naast de wat meer traditionele ledikantlakens verkopen we ook grappige lakens van het merk Funnies. Op deze lakens is een vrolijk gezichtje geborduurd en de tekst ‘Ikke’. En indien gewenst kan het lakentje worden voorzien van de naam van de kleine. Voor ouders is er immers weinig leuker dan (het krijgen van) een gepersonaliseerd lakentje. In dezelfde ‘Ikke’serie hebben we ook een badjas en een badcape. Dus kies je favoriete items en combineer naar hartenlust.

Ledikantlaken van de beste kwaliteit

Welk laken het uiteindelijk ook wordt, bij Kleine Vriendjes kun je erop vertrouwen dat alle items met de grootste zorg zijn uitgekozen. Bij het selecteren van de lakens kijken we namelijk niet alleen naar het design, maar ook naar de veiligheid en het comfort van de lakentjes. Zo weet je zeker dat kindje niet alleen lekker slaapt, maar ook veilig de nacht doorkomt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het lakentje strak op te maken, zodat je kindje comfortabel en veilig kan slapen.