Omslagdoeken


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Omslagdoek baby met naam

Sommige babyproducten zijn zo handig, dat je er bijna nooit te veel van kan hebben. Een omslagdoek bijvoorbeeld. Je houdt je baby er niet alleen lekker warm mee na het badderen, een omslagdoek kan voor veel meer doeleinden gebruikt worden. Als verschoningsdoek, spuugdoek, in de kinderwagen, de autostoel, box of als zonbeschermer. Ideaal!

Gepersonaliseerde omslagdoek baby

Extra leuk is een omslagdoek met naam. Kleine Vriendjes is gespecialiseerd in het personaliseren van babyproducten. Met alle liefde en aandacht borduren wij de naam van de kleine of een ontroerende tekst op de omslagdoek. Daarnaast zijn onze omslagdoeken van hoge kwaliteit en extra zacht. Zo blijven ze na veelvuldig wassen nog steeds mooi en zacht!

Hippe omslagdoek van Snoozebaby

Heb je onze omslagdoek van Snoozebaby al gezien? Deze doek is extra fijn, omdat hij maar liefst 80 bij 80 cm is. De omslagdoek heeft een capuchon en is met handige drukknoopjes dicht te maken, zo blijft je kindje lekker warm. Wat helemaal fijn is zijn de uitsparingen voor riempjes. De doek blijft hierdoor in de autostoel, buggy of wipper goed op zijn plaats. En met de 9 kleurrijke labels kan je kindje, als hij wat ouder is, spelen en knuffelen. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van velours (original) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Natuurlijk kunnen wij ook op de omslagdoek van Snoozebaby een naam of tekst borduren.

Geef een omslagdoek met naam cadeau

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Met een omslagdoek met naam heb je een heel origineel en functioneel cadeau om mee te nemen op kraamvisite.  Bovendien wordt de omslagdoek snel geleverd! Plaats de bestelling zodra je de naam van de baby weet en wij zorgen ervoor dat je binnen 2 werkdagen de fijne en gepersonaliseerde omslagdoek in huis hebt! Ook leuk om cadeau te geven is onze cadeauset: 2x een omslagdoek + een lief, bijpassend pyjamaatje.