Slaapzakken


Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Slaapzak baby

Kindjes tot 2 jaar slapen het fijnst in een baby slaapzak of onder een dekentje met een laken. Een slaapzakje zorgt ervoor dat je kindje zich moeilijker op zijn of haar buikje kan draaien, ook houdt de slaapzak de kleine lekker warm. Daarnaast zorgt een slaapzak ervoor dat actieve dreumesen en peuters moeilijker hun bedje uit kunnen klimmen.

Ruim assortiment slaapzakken

Bij Kleine Vriendjes vind je slaapzakken in alle voorkomende maten. En dankzij de uiteenlopende kleurencombinaties is er voor ieder wat wils. Zo hebben we gevoerde slaapzakken van het nostalgische merk Room Seven, die heerlijk zacht zijn en je kindje lekker warm houden. Deze slaapzakken zijn voorzien van vrolijke prints, bijvoorbeeld met gekleurde bloemen of ruitjes.

Heerlijk zachte slaapzakjes

Houd je van een rustiger design? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een slaapzakje van het merk Funnies. Deze heerlijke slaapzakken zijn gemaakt van zacht stretchmateriaal en zijn uitgevoerd in twee kleurencombinaties. Extra leuk is het om hier de naam van de kleine spruit op te laten borduren. Dit leuke detail maakt de slaapzak helemaal af. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een bijpassend slabbetje of badcape te bestellen, zodat je kindje geheel in stijl aan zijn of haar avondritueel begint.  

De juiste maat slaapzak

Voor de veiligheid van je kindje is het belangrijk om de juiste maat slaapzak te kopen. Het belangrijkst is dat er bij de openingen bij de hals en de armpjes niet te veel ruimte is. Bij een te grote slaapzak kan je kindje zijn armpjes naar binnen steken en in het slaapzakje verdwijnen. Daarbij sluit een te grote slaapzak niet goed af en kan het te koud zijn. Bij de voetjes moet er daarentegen wel voldoende ruimte zijn om lekker te kunnen trappelen.

Twijfel je over welke maat de juiste is voor je kindje? Bij Kleine Vriendjes adviseren we je graag, want voor kindjes is alleen het allerbeste goed genoeg.