Kleine Vriendjes voor bedrijven

Een baby geboren bij een medewerker of relatie? Dan wil je graag snel een origineel kraamcadeau sturen. Speciaal voor bedrijven heeft Kleine Vriendjes een professionele bedrijfsservice. Deze service varieert van het feestelijk versturen van een van onze leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus uit de shop tot het samenstellen van een geboortepakket op maat dat past bij het bedrijf en het beschikbare budget. Naast de naam van het kindje kan het bedrijfslogo ook op het kraamgeschenk worden geborduurd.

Het kraamcadeau wordt feestelijk verpakt en voorzien van een handgeschreven kaartje met gelukwensen naar de gelukkige ouders of het bedrijf gestuurd. De facturatie vindt achteraf plaats. Zo is er zonder rompslomp binnen 24 uur een origineel én persoonlijk kraamcadeau bij de kersverse papa of mama.

Onderstaand een greep uit de  bedrijven die naar volle tevredenheid gebruik maken van onze bedrijfsservice. Is dit ook iets voor jullie bedrijf? Bel ons voor een afspraak. Samen komen we er zeker uit!

 

 

Afbeeldingsresultaat voor logo dhl    Afbeeldingsresultaat voor logo amsterdam rai Afbeeldingsresultaat voor logo compass group  Afbeeldingsresultaat voor allsafe mini opslag Afbeeldingsresultaat voor westland kaas groep Afbeeldingsresultaat voor csu schoonmaakbedrijf