5x kraamcadeau voor meisje

Vind je het ook zo lastig om een kraamcadeau te vinden? Natuurlijk wil je iets origineels en iets wat goed van pas komt. Maar dat is nog best een uitdaging. Vooral als het voor een tweede of derde kind is. Daarom een top 5 van de leukste kraamcadeaus voor een meisje (of jongen).

Top 5 kraamcadeau

 1) Babysokjes met persoonlijke boodschap 

 

Hoe leuk zijn deze babysokjes van het puurste schapenwol uit Nieuw-Zeeland! Met het bijgeleverde flesje latex kun je een persoonlijke boodschap of illustratie op de sokjes maken én zijn de sokjes gelijk anti-slip. Bekijk hier dit te gekke kraamcadeau. 

 2) Koeler van schapenvacht voor flesje of beker

 Koeler van schapenvacht

Met deze hippe flessenhouder blijft de fles van de baby warm of koud. Babyhandjes zijn er dol op! De schapenvacht is afkomstig van de Texelaar, een schapenras dat in heel Nederland voorkomt. De vacht is een bijproduct, dat conform strenge Nederlandse regelgeving gelooid wordt.

 3) Badjas met naam

Badjasje met naam meisje
Een badjasje geven is natuurlijk hartstikke leuk, maar met de naam van de baby erop geborduurd nog leuker! De basjassen van Kleine Vriendjes zijn er in verschillende kleuren en ze worden helemaal op maat gemaakt. In elke gewenste kleur kan de naam van de baby of een leuke tekst op de badjas worden geborduurd. Extra leuk: combineer het badjasje met fijne slofjes of slippertjes. Bestel hier deze mooie badjas met naam.

 4) Sophie de Giraf met gepersonaliseerd spuugdoekje

Sophie de Giraf kraamcadeau

Sophie de giraf is razend populair. En terecht! Sophie stimuleert alle zintuigen, is heerlijk om op te sabbelen en bijten, piept, is veilig, makkelijk vast te houden en leuk om naar te kijken! Op het bijpassende spuugdoekje wordt de naam van de baby geborduurd.

 5) Namentrein van hout 

Naamtrein hout

Leuk om neer te zetten in de babykamer en later om mee te spelen! De houten letters worden in een mix van kleuren geleverd, met locomotief en eindwagonnetje. Stel hier jouw eigen trein samen