Pura thermos speenfles met naam

Thermosflessen met naam!

Bij Kleine Vriendjes.nl bedrukken wij de naam van de kleine op de hippe en oersterke Pura Kiki thermosflessen. Hoe leuk is dat om cadeau te geven! De thermosflessen zijn in 3 kleuren te bestellen; vrolijk aqua, roze voor de kleine meid en in het naturel RVS.

De fles, met een inhoud van 250 ml, wordt geleverd met een natuurlijk beluchtende speen met medium uitstroom en een reisdop, beiden gemaakt van hoogwaardig silicone.

Hoogwaardig roestvrijstaal

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrijstaal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Voorkomt darmkrampjes

Pura Kiki flessen beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. Onze natuurlijk beluchtende spenen imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom. De speen met geïntegreerd beluchting-systeem maakt het mogelijk om constant door te drinken, minimaliseert luchtinname en voorkomt darmkrampjes.