Als je iets leuks voor je kindje koopt, wil je het liefst dat het er niet alleen mooi uitziet, maar ook echt iets doet voor de kleine. Een merk dat hier zeer goed op inspeelt is Snoozebaby. Dit Amsterdamse bedrijf ontwerpt vrolijke, speelse én functionele baby- en peuterproducten zoals boxkleden, wikkeldekens, knuffels en knuffeldoekjes.

 

Snoozebaby

Functionele labels

De gemeenschappelijke deler van alle producten is dat ze voorzien zijn van labeltjes. Door met de labels te friemelen, wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Ook wordt de tastzin bevorderd. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij de kleine, waardoor je kindje zich beter kan ontspannen. De labels variëren in grootte, kleur en materiaal. Hierdoor is er voor elk kindje een geschikt item.

Zijn de labels 100% veilig?

Alle ontwerpen van Snoozebaby worden in Amsterdam geproduceerd en worden vervolgens wereldwijd gedistribueerd. Alle items zijn CE gecertificeerd en voldoen zowel aan de nieuwste Europese als Amerikaanse normen. Hierdoor zijn de labels 100% veilig. De materialen die voor de labels worden gebruikt zijn onder andere zijde, satijn, ribstof en fluweel.

Een greep uit het aanbod

Comfort en rust, dat is waar de producten van Snoozebaby aan bijdragen. Het labeldoekje Sweat Dreaming, dat fungeert als een knuffel- en een troostdoekje, is hier een mooi voorbeeld van. En ook de Trendy Wrapping omslagdoek, een extra grote omslagdoek van maar liefst 80 x 80 centimeter, zorgt voor een fijn en behaaglijk gevoel bij je kindje. Dankzij de handige uitsparingen kun je het dekentje gebruiken voor vele toepassingen, bijvoorbeeld als speelkleed voor onderweg of als deken in de kinderwagen en in het autostoeltje.

Een handig hulpje

De meeste kindjes willen al snel zo veel mogelijk zelf doen. Met  fleshouder Syd speelt Snoozebaby hier goed op in. Door de handige handvaten zorgt Syd ervoor dat je kindje de fles gemakkelijk zelf kan vasthouden. Het buideltje houdt de melk in het flesje lekker warm, zodat het niet uitmaakt als het een keer wat langer duurt. Daarnaast is Syd ook gewoon een gezellig knuffelvriendje voor de kleine. Het flesje is te gebruiken zodra je kindje ongeveer 6 maanden oud is.