Tip! Kraamcadeau voor jongen

Vorige week maakte we een Top 5 met leukste kraamcadeaus voor een meisje. Nu helpen wij je bij het vinden van een kraamcadeau voor een jongen. Want ook dat is lastig kiezen als je niet met de zoveelste knuffelbeer, luiertaart of romper aan wilt komen.

Originele kraamcadeau top 5

1) Mooie wrapping van Snoozebaby met naam

Dit fijne wikkeldeken heeft wel een heel hoog ik-wil-je-aanraken-gehalte! Hij is extra groot én ook nog eens praktisch. De wrapping heeft namelijk een voetenzak, capuchon, drukknoop en uitsparingen voor riempjes. Handig voor in een wipstoel, buggy, draagzak of autostoel! En met de 9 bekende Snoozebaby labels is elk kind zoet. In elke gewenste kleur kan de naam van de baby of een leuke tekst op de wrapping worden geborduurd.

2) Babysokjes anti-slip met naam

Anti-slip sokjes jongen


Deze sokjes kwamen ook in onze ‘5x kraamcadeau meisje’ voor, maar ze zijn er ook in een jongensvariant. Met een blauw label en in een stijlvolle blauwe verpakking. Extra leuk: het bijgeleverde flesje latex om de sokjes uniek, persoonlijk en anti-slip te maken! Bekijk hier de anti-slip sokjes

3) Ledikantlaken met naam en opbergzakje

Laken baby jongen


Een ledikantlaken saai om cadeau te geven? Niet dit exemplaar! Met de naam van de kleine erop geborduurd en het bijgeleverde katoenen zakje (met belletje) heb je een extra leuk en origineel kraamcadeau!

4) Babygym

Babygym boerderij
Kijken, vastpakken, grijpen en spelen; deze babygym valt vast en zeker in de smaak! Het zachte speelkleed met verschillende boerderijfiguren kan je opvouwen en makkelijk meenemen als je op visite gaat bijvoorbeeld.

5) Koffertje met badcape, slab en labeldoekje

Cadeaukoffer

Maak de badcape en slab in deze koffer persoonlijk met een naam of leuke tekst! In de grijze koffer met zilveren auto’s erop zit ook nog een labeldoekje met speenkoord. Start hier gelijk met personaliseren