Slabbetje met naam

13 jun. 2016 16:08:44

Een persoonlijk cadeautje met naam is vaak net wat origineler en leuker om te geven. Als zo’n cadeautje ook nog eens praktisch is, zoals een slabbetje, maak je de ontvanger helemaal blij! Want met een baby of peuter in huis, is een slab onmisbaar. Met een naam erop weet iedereen gelijk van wie de slab is! Of wat dacht je van een quote of lieve tekst?

Lees meer

Of het nu voor de dansles, hockey, voetbal of misschien wel judo is, een sporttas is natuurlijk onmisbaar. Zo’n sporttas moet handig en stevig zijn. En hij moet natuurlijk groot genoeg zijn. Want naast je sportkleren, wil je misschien ook wel een handdoek en wat eten en drinken meenemen.

Lees meer

Tip! Lakentje met naam

13 mei 2016 10:44:11

Met ruiten, stippen, hartjes of biesjes. Lakentjes voor de wieg of het ledikant zijn er in zoveel verschillende soorten, dat een keuze maken niet eenvoudig is. Bovendien moet het lakentje ook zacht zijn, veilig en de juiste maat hebben, zodat de kleine niet alleen lekker, maar ook veilig slaapt. Wij helpen je een handje en hebben de leukste exemplaren voor je verzameld. 

Lees meer

Kinderpyjama: onze top 5

25 apr. 2016 10:27:23

Naar bed gaan wordt pas echt fijn in een mooie pyjama! Wij gingen daarom opzoek naar de leukste kinderpyjama’s die leuk en heerlijk zacht zijn. Bekijk hier onze top 5 kinderpyjama's!

Lees meer

Een badcape is ideaal voor na het badderen of douchen, in het zwembad of tijdens de bezoekjes aan het consultatiebureau. En met een naam of lieve tekst erop, ook nog leuk om te geven als (kraam) cadeau! 

Lees meer

Stoere sneakers, te gekke laarsjes. Als moeder van een baby kan je vast niet wachten tot je kind ze aankan! Wanneer is het een goed moment om de eerste paar echte schoentjes te kopen? En wat trek je je kind aan voordat hij het lopen aardig onder de knie heeft? Wij zochten het voor je uit!

Lees meer

Veel kinderen hebben een lievelingsknuffel. Waarom je kind juist die ene knuffel (vaak niet de mooiste) uitkiest, blijft een raadsel. Het heeft dan ook geen enkele zin om je kind een andere knuffel uit te laten kiezen, die ruikt namelijk lang niet zo lekker als zijn beste vriend. Maar is het erg als je kind niet zonder zijn knuffel kan of als hij juist helemaal geen favoriete knuffel heeft? 

Lees meer

Een rompertje, mutsje, sokjes of een fijne omslagdoek; het zijn allemaal populaire kraamcadeaus. Met de naam van de baby erop maak je jouw cadeau net iets persoonlijker. Daarom een top 5 van de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus. Welk cadeautje is jouw favoriet?

Lees meer

Kinderschort voor de kleine chef-kok

22 mrt. 2016 12:42:20

Samen pizza bakken of koekjes maken; voor je kind een groot feest! Maar als er flink in de pannen wordt geroerd of stiekem van het cakebeslag wordt gesnoept, zijn vieze vlekken en spetters onvermijdelijk. Gelukkig zijn er veel leuke kinderschorten, zodat de kleding van je kind lekker schoon en droog blijft. Speciaal voor jou hebben wij de 3 leukste kinderschorten verzameld. Lees snel verder voor de tips!

Lees meer

Omdat in nieuwe kleertjes en beddengoed stoffen kunnen zitten die het babyhuidje kunnen irriteren, is het belangrijk om alles eerst te wassen. Maar op hoeveel graden moet je babykleertjes wassen? En is het gebruik van wasverzachter juist wel of niet verstandig? En welk wasmiddel kies je?

Lees meer