Op zoek naar een kraamcadeau met naam? 5 originele tips

Een rompertje, mutsje, sokjes of een fijne omslagdoek; het zijn allemaal populaire kraamcadeaus. Niet zo gek, want ze zijn leuk om te geven en ook nog eens praktisch. Maar heel origineel eigenlijk niet. Met de naam van de baby erop of een lieve tekst, maak je jouw cadeau net iets persoonlijker. Daarom hebben wij een top 5 van de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus voor je samengesteld. Welk cadeautje is jouw favoriet?

1) Populaire baby Shower Glove én badcape met naam 

Met de Baby Shower Glove (meest innovatieve product van 2015) heb je meer grip op je baby tijdens het douchen. Samen met de badcape met naam heb je een origineel én hip kraamcadeau! Ook verkrijgbaar in de kleur blauw. 

2) Luxe en hip: cadeauset van het merk BamBam

Deze luxe giftbox van het merk BamBam is zo'n typisch cadeau om altijd te bewaren! Leuk als decoratie op de kinderkamer en om waardevolle items in te bewaren. 

3) Zo zacht en lief: Happy Horse konijn met naam en geboortedatum 

De bekende knuffels van Happy Horse ken je vast wel. Ze zijn nog leuker met de naam en geboortedatum van de baby erop geborduurd! 

4) Sophie de Giraf met gepersonaliseerd spuugdoekje 

Sophie de Giraf is razend populair. En terecht! Sophie stimuleert alle zintuigen, is heerlijk om op te sabbelen, is veilig en makkelijk vast te houden! Extra leuk: met gepersonaliseerd spuugdoekje.  

5) Knuffeldoekje met naam; om overal mee naar toe te nemen! 

 

Baby's zijn dol op knuffeldoekjes. En met de naam van de baby erop wordt zo'n doekje net iets specialer.