Wanneer je op kraambezoek gaat, wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Hetzelfde geldt voor de verjaardagen van de kleine. In de diverse kinderwinkels en online shops zijn veel leuke kado’s te vinden, maar echt origineel zijn ze vaak niet. Daarom heeft Kleine Vriendjes een overzicht met originele kadootjes voor je samengesteld waarmee je alle ouders en kinderen gegarandeerd blij maakt.

Top 5 lieve kadootjes

Een mooie kraammand

Een zeer populaire gift voor kraamfeesten is de kraammand met allerlei lieve kadootjes, zoals een badcape, een slabbetje, sokjes, slofjes, een knuffeltje en een badeendje. Extra leuk wordt het wanneer je de naam van de kleine laat borduren op de badcape en het slabbetje. De kraammand is mooi en compleet, hij is verkrijgbaar in drie kleuren en is onze absolute aanrader als kraamkado.

Een kekke cadeaukoffer

Net als de kraammand is ook de cadeaukoffer een zeer populair én uniek kado voor een kraamfeest. Maar ook voor andere speciale gelegenheden kun je heel goed een mooie cadeaukoffer geven met leuke kadootjes waar de ouders nog lang plezier van zullen hebben. En gaat de kleine een keertje uit logeren? Dan kan heeft hij of zij alvast een stoere koffer.

Een fijne kinderfauteuil

Voor de kinderen die al kunnen zitten, is het natuurlijk het allerleukst om een eigen stoel te hebben. Zeker als hier de naam van het kind erop staat. En ook de ouders van het kind maak je ontzettend blij met dit unieke meubelstuk. De zachte kinderfauteuiltjes hebben namelijk een afneembare hoes, waardoor eventuele ongelukjes geen probleem zijn.

Een knuffel met t-shirt

Of het nu een hond, beer of koe is, een mooie knuffel valt altijd in de smaak. En dankzij het t-shirtje is de knuffel goed te personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam of de geboortedatum van het kindje erop te borduren. Door dit persoonlijke tintje weet je zeker dat je een uniek cadeau geeft met een blijvende herinnering.

Een hip verschoningsset

Waarschijnlijk associeer je een verschoningsset niet meteen met een hip kado, maar als je het toffe hebbeding van het merk Snoozebaby ziet, denk je daar waarschijnlijk heel anders over. En ook de ouders van de kleine doe je er heel veel plezier mee. De verschoningsset is heel fijn voor onderweg, omdat het weinig ruimte inneemt en het toch voldoende plek biedt voor vier luiers en een paar doekjes. En net als bij de andere kado’s is het erg leuk om hier de naam van het kindje op te borduren.