Borduren

Hoe geven we je kraamcadeau een persoonlijk tintje?

Dit doen we door het borduren van de naam van de kleine spruit. Gelukkig gebeurt dit niet meer met de hand maar met een computergestuurde borduurmachine. We voeren de naam van de kleine in de computer en de borduurmachine doet de rest. Borduren doen we met polyester garens van het merk Madeira. Deze garens zijn kleur en krimpvast waardoor de kwaliteit van de naamsborduring na veelvuldig wassen, zelfs op 95 graden, steeds mooi blijft.

De lokatie van de borduring op het kraamcadeau bepaalt de grootte van de naam. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar de naam het mooist tot z'n recht komt. De kleur van de borduring bepaal je natuurlijk zelf. Hoe groter het contrast tussen de kleur van het garen en bijvoorbeeld de kleur van het badjasje, hoe groter de zichtbaarheid van de naamsborduring. Een borduring in dezelfde kleur als het badjasje, ton sur ton, geeft weer een sjieke en rustige uitstraling. Het gekozen lettertype zorgt voor een klassieke of juist hippe look.

Tijdens het borduren gaat de naald van de machine door de stof. Dit betekent dat de afwerking van de borduring aan de achterkant te zien kan zijn. Daar waar mogelijk zorgen we ervoor dat de afwerking niet zichtbaar is.

En zo maken we van een kraamcadeau een heel persoonlijk naamcadeau!

Heb je vragen of speciale wensen zoals het borduren van een bedrijfs- of verenigingslogo? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.