Easy Changing Lovely Grey

Het verschoningsmatje van Snoozebaby is een hip hebbeding dat in elke handtas van de hedendaagse mama hoort. Of voor de vader die liever niet met zo’n grote luiertas op stap wil.
Handig voor op reis
Het verschoningsmatje is onderweg makkelijk als verschoonplek te gebruiken onder andere omdat je er tussen vier en zes (newborn) luiers en natte doekjes in kunt stoppen. En zelfs met een tube crème kan dit geheel als een klein compact pakketje (20 x 20 x 10 cm) worden opgevouwen zodat ie in elke hippe handtas past, of makkelijk onder in de bagagebak van een kinderwagen. Het verschoningsmatje is lekker zacht en comfortabel voor een kindje, uitgevouwen 50 x 70 cm. Een ideaal reis product dus.
Lekker spelen
Net als bij de aankleedkussenhoes heeft je baby’tje veel speelplezier met de labeltjes die aan de randen van het verschoningsmatje zitten. Geeft jouw precies die 20 seconden om de luier snel en zonder veel gedoe te wisselen. Vandaar de Easy Changing. Dit verschoningsmatje is gemaakt van velours en katoen. Wassen kan het best op 30 graden, met een kort programma en niet in de droger en ook niet strijken.

Aanvullende Informatie

Merk SnoozeBaby
Kleur Grijs
In andere kleur leverbaar? Ja
afmetingen 50 x 70 cm
Borduren en/of bedrukken mogelijk? 1 borduring
Easy Changing Lovely Grey
Dit hippe hebbeding van het merk Snoozebaby, hoort in de tas van elke hedendaagse mama of papa. Het is makkelijk voor onderweg omdat je er vier luiers en doekjes in kunt doen zonder dat het veel ruimte inneemt.
Het matje is lekker zacht en comfortabel voor een kindje. Je kunt Easy Chang­ing met twee knoopjes tot een klein pakketje maken (25 cm x 20 cm x 10 cm). Met de labels kan je kleintje leuk spelen tijdens de verschoonbeurt. Leuk met de naam van de baby erop geborduurd, zo heb je een uniek en persoonlijk cadeau.
Incl. BTW € 34,95
Op voorraad

Schrijf je eigen recensie