Over kleine vriendjes

 

Wat ooit begon aan de keukentafel is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf vol enthousiaste creatievelingen. Allemaal met een passie voor hippe en persoonlijke cadeaus voor baby’s en kids. Ons team is voortdurend op zoek naar de meest originele kraamcadeau ’s die we persoonlijk maken. Zo borduren, plakken, stempelen en graveren we de naam van je kind op de leukste knuffels, badjassen, logeerkoffertjes, besteksets en nog veel mooie geboortegeschenken.

Ons team

Wieneke volgt alle trends op de voet en onderhoudt de contacten met leveranciers en klanten. Ze is dolblij dat haar jongste nog thuis woont.

Astrid zorgt ervoor dat alle onze cadeaus op z'n mooist in de shop staan. Haar kids zijn intussen allemaal uitgevlogen.

Harm is onze web en social media expert. Hij is gek op analyses en statistieken en de trotse vader van een dochter en een zoon.

Paul zorgt ervoor dat je de weg naar en in onze shop goed kan vinden. Hij wordt regelmatig door zijn twee kleine meiden op de nieuwste trends geattendeerd.

 

Tesca weet als moeder van drie precies wat hip is op het schoolplein. Tesca maakt jouw bestelling persoonlijk en zorgt dat het feestelijk verpakt wordt.

 

Margret heeft creatief bloed en ontwikkelt onze eigen Kleine Vriendjes lijn. Ze heeft haar huis zelf verbouwd tot een echt paleis. Haar kids zijn dan ook met geen stok de deur uit te krijgen.

 

Ons atelier  

In ons atelier vol kleurrijke hebbedingen gebeurt het allemaal. Hier maken we op ambachtelijke wijze de producten echt uniek met jouw persoonlijke tekst. Zo kunnen we ook jouw eventuele speciale wensen verwezenlijken.