Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Doordat wij in eigen huis personaliseren, kunnen we je bestelling  na ontvangst van je betaling op werkdagen binnen  24 leveren . Mocht een artikel niet op voorraad zijn of er is iets niet duidelijk in je bestelling, dan nemen we per mail of telefoon contact met je op .

Kan ik mijn bestelling volgen?
Bij het bestellen heb je  kunnen zien of je kraamcadeau via brievenbuspost of pakketpost wordt  verstuurd. Heb je een brievenbus cadeau besteld, dan is deze helaas niet te volgen en zal worden afgeleverd door de postbode in de brievenbus  Wordt je cadeau via pakketpost verstuurd, dan ontvang  je een track & trace code van je bestelling in je mailbox.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten afleveren?
Al onze cadeaus kunnen op een adres naar keuze worden afgeleverd.  Onder het veld met het factuuradres, haal je het vinkje bij “verzenden naar hetzelfde adres” weg.  Er verschijnt dan een invulveld  waarop je het aflever adres in kan vullen.

Kan ik mijn bestelling naar het buitenland versturen?
Op dit moment kan dit via de webshop  alleen nog naar België. Wil je een cadeau naar een ander land versturen ? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling als cadeau laten inpakken?
Wij vinden dat iedere bestelling,  voor jezelf of iemand anders,  een cadeautje is en daarom versturen we alle bestellingen in een feestelijke cadeauverpakking. Als je je cadeautje naar een anders afleveradres verstuurt, kun je er een kaartje met een handgeschreven felicitatie bij doen.

Kan ik op factuur betalen?
Je kunt bij ons op verschillende manieren  betalen. Voor een snelle levering kiest je voor een directe betaalmethode, te weten: iDeal of creditcard. Bij de betaalmethode ‘handmatig overboeken’ duurt de verwerking van de betaling gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Voor zakelijke bestellingen is het ook mogelijk om achteraf te betalen via de betaaloptie op rekening.

Wanneer betaal ik geen verzendkosten?
Bij een orderbedrag dat boven de € 60,00 ligt of wanneer je je bestelling bij ons komt afhalen, betaal je geen verzendkosten.

Komen de kleuren van de getoonde artikelen in de webshop overeen met de werkelijkheid?
Ja. Rood blijft rood en blauw blijft blauw. Toch kan een foto die je op het scherm bekijkt er een beetje anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van je schermtype en van je beeldscherminstellingen. Maar zelfs op het beste scherm ziet een foto er een beetje anders uit dan bijvoorbeeld een afdruk of het product zelf.

Welke maat moet ik kiezen?
Ken je niet de exacte kledingmaat, dan geven we je als tip een paar aanwijzingen:

  • vanaf 74:   1 jaar
  • vanaf 92:   2 jaar
  • vanaf 98:   3 jaar
  • vanaf 104: 4 jaar
  • vanaf 110: 5 jaar
  • vanaf 116: 6 jaar
  • vanaf 122: 7 jaar
  • vanaf 128: 8 jaar
  • vanaf 134: 9 jaar
  • vanaf 140: 10 jaar

Kan ik zelf de plek van de personalisering bepalen? 
Door onze ervaring met het personaliseren en de kennis van onze cadeaus weten wij precies wat de beste plek is om de naam en of geboortedatum op het cadeau te plaatsen. Deze keuze hebben wij dus vast voor je gemaakt.

Blijft de kwaliteit van de borduring goed in de was?
Wij werken uitsluitend  met polyneon garens van het merk Madeira. Deze garens zijn bij uitstek geschikt voor veelvuldig wassen en blijven kleur en vormvast. De garens kunnen tot 90 graden gewassen worden.

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?
Je kunt je bestelling  annuleren als je gekozen hebt voor een handmatige overboeking en de betaling nog niet voldaan is. Vanwege het persoonlijke karakter van de cadeaus kunnen alleen niet gepersonaliseerde cadeaus retour worden gestuurd. Je hebt hier 14 dagen de tijd voor. We zullen je aankoopbedrag vervolgens terugstorten op je rekening.

Mocht het cadeau niet geleverd zijn zoals je het besteld hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon.

Waarom kan ik maar 10 tekens per tekstregel invullen?
Als we meer dan 10 tekens op een regel zetten, dan wordt de tekst te klein om goed leesbaar te zijn.