Kleertjes

Vaak is het voor baby’s en peuters nog leuker om kleding te kopen dan voor jezelf. En dat is niet zo verwonderlijk, want er zijn zoveel leuke kleertjes dat het lastig kiezen is. In het ruime assortiment van Kleine Vriendjes vind je mooie t-shirts, fijne rompertjes, slabbetjes, mutsen, sloffen, sokjes en schorten. En of je nu de voorkeur geeft aan schattig, stoere of eigentijdse kleding, bij Kleine Vriendjes ben je altijd aan het juiste adres.


Goede kwaliteit kleertjes

Alle kleding van Kleine Vriendjes voelt heerlijk zacht aan op het kwetsbare huidje van je kindje. En omdat kleine kindjes regelmatig verschoond moeten worden, hebben we uitsluitend kleertjes die eenvoudig aan- en uitgetrokken kunnen worden. Om de items nog leuker en persoonlijker te maken, kunnen we op de meeste kleertjes de naam van de kleine borduren. Dit maakt de kleding van Kleine Vriendjes niet alleen heel leuk voor je eigen kindje, maar ook voor die van anderen.

Gepersonaliseerde kleertjes

Kleine Vriendjes heeft de personalisatie van de artikelen helemaal in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de kleertjes snel voorzien van jouw wensen. Dus of je nu de naam van je eigen kindje, die van iemand anders, een grappige tekst of een geboortedatum op de kleertjes wilt laten borduren, wij doen het graag voor je. Ook snappen we dat je snel wilt genieten van je aankopen. Daarom zorgen we ervoor dat je de bestelde items binnen enkele dagen in huis hebt.

Online kleertjes bestellen

Kwaliteit, een uitmuntende service en een persoonlijk tintje staan bij Kleine Vriendjes hoog in het vaandel. Omdat onze kleertjes vaak cadeau worden gegeven, voorzien wij alle presentjes gratis van een stijlvolle verpakking met luxe cadeaupapier, mooie details en een handgeschreven kaartje. Dus aarzel niet en plaats je bestelling vandaag nog. Dan zorgen wij ervoor dat de kleertjes binnen twee werkdagen na ontvangst van je betaling worden verzonden