Mutsen


Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Babymutsje met naam

Wanneer je lekker buiten gaat wandelen met je kindje, wil je natuurlijk niet dat de kleine het koud krijgt. In het assortiment van Kleine Vriendjes vind je diverse mutsen. Allemaal hebben ze een fijne pasvorm en houden ze het hoofd van je kindje heerlijk warm. En omdat het wel zo leuk is als de mutsjes goed staan bij de rest van de outfit van de kleine, hebben we zowel mutsen in effen kleuren als mutsen met vrolijke designs.

Mutsen met naam

Voor de allerkleinsten hebben we onder andere knoopmutsen van het merk Funnies. De heerlijke zachte katoenen mutsjes zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, te weten fuchsia, lichtblauw, wit, turquoise en roze. Op de muts kunnen wij met maar liefst 12 verschillende kleuren de naam van de kleine man of vrouw borduren. Hierdoor is er altijd een hippe muts te vinden die helemaal voldoet aan jouw wensen. En door het persoonlijke detail zijn de mutsen ook ontzettend leuk om cadeau te geven.

Vrolijke mutsen

Ook erg leuk zijn de vrolijke mutsen van het merk ByKay. Neem bijvoorbeeld het super schattige oranje mutsje met de roze rand. Op de muts zit een mooie applicatie van een rood hartje. Het eigenwijze knoopje op het hoofd geeft de muts een originele twist. En door de naam van je kindje op de muts te laten borduren, heb je meteen een zeer origineel item. De vrolijke babymutsjes van Little Blond Amsterdam zijn eveneens voorzien van zeer leuke details, zoals kaboutertjes of olifantjes.

Mutsen bestellen

Bij Kleine Vriendjes staat niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid hoog in het vaandel. Want of je nu een mutsje bestelt voor je eigen kindje of die van iemand anders, wij snappen dat je snel van je aankoop wilt genieten. Kleine Vriendjes borduurt alles in eigen huis, waardoor wij de mutsen al binnen enkele dagen kunnen leveren. Zijn er cadeautjes bij? Wij voorzien ze met alle plezier van een stijlvolle verpakking met mooi cadeaupapier en een handgeschreven kaart met jouw tekst.