Sokken


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Babysokjes

Voor kleine kinderen zijn de sokken één van de belangrijkste items van hun outfit. Omdat kindjes snel afkoelen, is het belangrijk dat ze geen koude voetjes krijgen. De sokken van Kleine Vriendjes zorgen ervoor dat er geen lichaamswarmte via de voetjes verloren gaat en dat de voetjes lekker warm blijven. Uiteraard zijn de sokjes gemaakt van de beste materialen en zijn ze super comfortabel. En ze zijn ook nog eens ontzettend leuk om naar te kijken.

Sokken voor de allerkleinsten

In het assortiment van Kleine Vriendjes vind je zowel sokken voor pasgeborenen als de wat grotere kindjes. Speciaal voor de allerkleinsten hebben we originele babysokjes van het merk Soggs. In totaal heb je 3 paar leuke babysokken die grappig verpakt zijn in een eierdoosje. De sokjes zijn er in het roze, blauw en met vrolijke kleuren en sterretjes. De sokken zijn verkrijgbaar in 1 maat, namelijk van 0 tot 12 maanden. Ook de badstoffen sokken, voor kindjes van 0 tot 3 maanden, met de term ‘Dancing Feet’ zijn ontzettend zoet.

Sokken met antislip

Wanneer de kleine spruit op ontdekkingstocht gaat, is het wel zo fijn als de sokken hierop berekend zijn. Voor kindjes die de wereld willen verkennen, hebben we sokken met een antisliplaagje. Hierdoor kan de kleine lekker rondkruipen en de wereld om zich heen kan ontdekken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij of zij uitglijdt. Ontzettend schattig en super trendy zijn de antraciet grijze sokken van het merk BamBam. De sokjes zijn aan de onderkant in antislip voorzien van de toepasselijke tekst ‘These feet are made for walking’.

Sokken bestellen

Heb je leuke sokken gezien voor je eigen kindje? Of wil je sokjes cadeau geven aan iemand anders? Plaats dan vandaag nog je bestelling. Dan zorgen wij ervoor dat je de sokken snel in huis hebt. Is het een cadeautje? Kleine Vriendjes kan de sokken ook op het adres van iemand anders leveren. Wij voorzien het pakketje graag van een mooie verpakking en een handgeschreven berichtje.