Schorten


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Schort bedrukken

De meeste kinderen vinden weinig leuker dan gezellig samen te kokkerellen. Met papa, mama of vriendjes en vriendinnetjes. Zeker wanneer er flink in de pannen wordt geroerd of wanneer er veel ingrediënten gepaard gaan met de bereiding, zijn spetters en vieze vlekken bijna onvermijdelijk. Speciaal voor keukenprinsen en – prinsessen (in spe) heeft Kleine Vriendjes daarom een aantal zeer leuke schorten in het assortiment, zodat de kleding die onder de schorten verstopt zit lekker schoon en droog blijft.

Originele schorten

De schorten van Kleine Vriendjes staan garant voor vele uren kookplezier. Neem bijvoorbeeld het vrolijke schort met de applicatie boordevol heerlijke cakejes en taartjes. Het schort is gemaakt van een soepele katoenen stof en kan eenvoudig op de rug worden gestrikt. Onder de applicatie is de toepasselijke term ‘cake’ geborduurd en eronder kan de naam van de toekomstige chef-kok komen te staan, waardoor het schort super persoonlijk en uniek is.

Gepersonaliseerde schorten

Ook zeer origineel is het schort gemaakt van soepel spijkerstof. Het schort is voorzien van de tekst ‘Herrie in de keuken met’. Uiteraard maken wij deze zin graag af met de naam van de kleine keukenprins- of prinses. Het kontzakje op de voorkant zorgt voor een grappig detail. Wil je helemaal uitpakken? Dan is het koffertje met daarin een hip schort met de tekst ‘Little Kitchen Queen’ of ‘Little Chef’ een echte aanrader. Ook bevat de koffer een RVS pannensetje en diverse accessoires. De schorten kunnen worden voorzien van de naam van de kleine chef.

Schorten bestellen

De unieke schorten van Kleine Vriendjes zijn niet alleen leuk om aan te schaffen voor je eigen kindje(s), maar ook voor die van anderen. Met zo’n origineel cadeau hoef je immers geen moment te twijfelen of het in de smaak zal vallen. En omdat wij alles in eigen huis kunnen borduren, zijn wij in staat om de schorten lekker snel te leveren. Ook voorzien wij de cadeautjes zonder extra kosten van een mooie verpakking en een kaart met een persoonlijke tekst.