Slabbetjes


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Slabbetje bedrukken

Kleine kinderen staan er niet om bekend dat ze netjes eten. Met een baby in huis kun je daarom nooit genoeg slabbetjes hebben. Met de slabbetjes van Kleine Vriendjes is de kleding van je kindje optimaal beschermd. Bovendien zijn ze ook nog eens ontzettend leuk om te zien. En omdat de slabben was na was mooi blijven, kunnen ze eventueel doorgegeven worden aan andere kindjes. Ook is het erg leuk om zo’n schattig slabbetje te bewaren als aandenken aan de babytijd.

Vrolijke slabbetjes van Blond Amsterdam

De schattige slabbetjes van het merk Blond Amsterdam toveren binnen mum van tijd een glimlach op ieders gezicht. Zowel bij de kleine als bij jezelf. De slabben zijn verkrijgbaar in een hippe kabouter- of olifantenprint. Beide designs hebben een zachte achterkant van badstof, zijn afgewerkt met een mooie bies en sluiten met een handige klittenbandsluiting.

Schattige slabbetjes van Funnies

Ook van het merk Funnies hebben we een aantal leuke slabbetjes in ons assortiment. De handige grote slabben zijn verkrijgbaar in het wit en hebben een mooie fuchsia of turquoise bies. Net als de slabbetjes van Blond Amsterdam sluiten ze met een fijne klittenbandsluiting. Speciaal voor de belangrijke momenten in ons land heeft Funnies een mooie slab in het oranje. Op het slabbetje staat de tekst ‘Queen for a day’, waarmee de kleine gegarandeerd de show steelt.

Gepersonaliseerde slabbetjes

Sommige slabbetjes kunnen persoonlijk en nog unieker worden gemaakt door de naam van de kleine spruit erop te laten borduren. Ook kunnen de slabben vaak gecombineerd worden met andere items uit onze collectie. De witte katoenen slabben met de fuchsia of turquoise bies van Funnies zijn erg leuk in combinatie met de bijpassende badcape en badjas. En ook de slabbetjes van Blond Amsterdam maken deel uit van een grotere serie, namelijk de Lovely Fairy Tale lijn en de Pink Elephant lijn.