Knuffels

Baby, peuters en kleuters zijn dol op knuffels en speelgoed. En dat is maar goed ook, want lekker spelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kindjes. Met de lieve knuffels en het stimulerende speelgoed van Kleine Vriendjes kan ieder kind spelenderwijs de wereld om zich heen ontdekken. Vanzelfsprekend voldoen alle producten aan de hoogste veiligheidseisen, zowel op nationaal- als op internationaal niveau.


Een groot assortiment knuffels en speelgoed

Kleine knuffels, grote knuffels, tutpopjes, knuffeldoekjes, labeldoekjes. In het ruime assortiment van Kleine Vriendjes is er voor ieder kind wat wils. Zo hebben we vele soorten lieve en aaibare knuffels. Voor de allerkleinste kindjes hebben we fijne knuffeldoekjes, die zorgen voor een vertrouwd en veilig gevoel . Met deze doekjes kunnen de kleintjes zich urenlang vermaken. En omdat ze weinig ruimte innemen, zijn ze zeer geschikt om overal mee naartoe te nemen.

Knuffels en speelgoed met naam

Veel knuffels, en enkele speelgoedartikelen, kunnen worden voorzien van een naam en/of de geboortedatum van de kleine spruit. De knuffels zijn hierdoor ook zeer populair als kraamcadeau. De geboortebeer is hier een goed voorbeeld van. Door op het truitje en/of het pootje van de beer de naam en de geboortedatum te laten borduren, creëer je een superleuk én persoonlijk kraamcadeau waar de ouders nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Een knuffel of speelgoed bestellen

Alle speelgoed en knuffels worden gepersonaliseerd in ons eigen atelier. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Is het een cadeautje? Het is ook mogelijk om het presentje meteen naar het adres van de ontvanger te sturen. Ook zorgen wij, zonder extra kosten, voor een mooie verpakking, vrolijke details en een handgeschreven kaartje. Dus plaats snel je bestelling, dan zorgt Kleine Vriendjes ervoor dat de bestelde items binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling worden verstuurd.