Knuffels


Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Knuffel met naam

Een knuffel geeft je kindje een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Een fijne knuffel zorgt voor houvast, bijvoorbeeld wanneer je kindje moeite heeft om in slaap te vallen of angstig is in het donker. Je ziet daarom vaak dat kindjes één of twee knuffels hebben waarmee ze onafscheidelijk zijn. In het assortiment van Kleine Vriendjes vind je een breed assortiment knuffels, zowel voor de allerkleinsten als de wat oudere kindjes.

Knuffels voor urenlang speelplezier

Voor kindjes van 0 tot 2 jaar die graag bezig zijn, hebben we onder andere het vriendelijke vuurvliegje Freddy. De knuffel heeft een heerlijk zacht velours lijfje. De kleurrijke vleugels zijn voorzien van diverse leuke speelfuncties, zoals een kiekeboe-spiegel, rinkelende ringen, knisperstofjes en piepjes. Spelenderwijs stimuleert de knuffel de ontwikkeling van de zintuigen van de kleine. En door de buigbare hangclip is de knuffel eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld de box, het bedje en de kinderwagen.

Knuffels met iets extra’s

Wanneer je kindje (bijna) de leeftijd heeft dat het tandjes krijgt, is het heel fijn om een bijtring achter de hand te hebben. De super leuke Dingaring van het Australische merk O.B. Designs is een knuffel, rammelaar en bijtring in één. De innovatieve knuffels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals het lieve lichtbruine hondje, de hippe paarse muis of het schattige roze olifantje. De Dingarings worden gemaakt van de beste materialen en worden eerlijk geproduceerd in Indonesië.

Gepersonaliseerde knuffels

De meeste knuffels in ons assortiment lenen zich erg goed om te personaliseren. Hierdoor zijn de knuffels ook zeer geliefd om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau. De geboortebeer is hier een mooi voorbeeld van. De super zachte knuffel heeft een schattig blauw of rood truitje aan. Wij kunnen zowel op de trui als op de beide pootjes van de beer de naam en de geboortedatum van de kleine borduren. Het resultaat is een prachtig én uniek kraamcadeau.