Knuffeldoekjes


Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Knuffeldoekje met naam

Baby’s zijn dol op een knuffeldoekje. Niet alleen kunnen ze er heerlijk mee spelen, ook biedt het extra comfort tijdens het slapen. De doekjes zorgen namelijk voor een veilig en vertrouwd gevoel, zodat je kindje zich lekker kan ontspannen. De knuffeldoekjes van Kleine Vriendjes zijn gemaakt van zachte materialen en voldoen aan alle Europese richtlijnen met betrekking tot de veiligheid van het speelgoed. Hierdoor zijn de doekjes ook veilig voor de allerkleinsten.

Schattig knuffeldoekje

Knuffeldoekje, de naam zegt het al, zijn primair bedoeld om lekker mee te knuffelen. Het knuffelen met het zachte doekje maakt de kleine rustig. Maar een knuffeldoekje is tevens geschikt om op te sabbelen en in te bijten. En omdat de knuffeldoekjes weinig ruimte innemen, zijn ze ideaal om mee te nemen. De doekjes van Kleine Vriendjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en design. Ook hebben we fijne tutpopjes en labeldoekjes in ons assortiment.

Knuffeldoekje met een extraatje

De meeste baby’s vinden het heel fijn om met de labels van hun speelgoed te spelen. Zeker wanneer de labels gemaakt zijn van zachte materialen. Bij Kleine Vriendjes vind je diverse labeldoekjes die je kindje uitdagen om aan te frunniken en zo de tastzin en de fijne motoriek bevorderen. Een ontzettend leuk voorbeeld is het labeldoekje uit de Organic-lijn van Snoozebaby. Het schattige doekje is voorzien van verschillende labels en staat garant voor urenlang plezier.

Knuffeldoekje bestellen

De knuffeldoekjes van Kleine Vriendjes zijn zeer geliefd om cadeau te geven. Met de naam van de kleine man of vrouw op het doekje geborduurd heb je super leuk én origineel cadeau. Al onze knuffeldoekjes worden geborduurd in ons eigen atelier, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Wil je het knuffeldoekje laten verzenden naar een ander adres? Bij Kleine Vriendjes is dat geen enkel probleem. Ook voorzien we het cadeautje graag van een mooie verpakking en een handgeschreven kaartje.