Kraamcadeaus

Is er een nieuwe wereldburger geboren en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau met naam? Bij Kleine Vriendjes ben je aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je diverse hippe en gepersonaliseerde kraamcadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Geef je liever een unisex kraamcadeau? Kleine Vriendjes is van alle markten thuis en heeft ook een uitgebreide collectie unisex kraamcadeaus.


Kraamcadeau met naam

Het uitkiezen van een kraamcadeau is vaak niet eenvoudig. Je wilt niet met een standaard cadeau aankomen, maar het liefst met een presentje waar de kersverse ouders écht iets aan hebben. Om er zeker van te zijn dat je origineel bent, én je cadeautje in de smaak zal vallen, heeft Kleine Vriendjes een ruime variatie aan eigentijdse kraamcadeaus. En door je cadeau te personaliseren, weet je zeker dat de kersverse ouders er ontzettend blij mee zullen zijn.

Een mooi kraamcadeau voor ieder budget

Omdat alle kindjes uniek zijn, vind je bij Kleine Vriendjes een uitgebreide variatie aan kraamcadeaus. Hierdoor hebben we voor iedere ontvanger én voor elk budget een passend cadeautje. De gemeenschappelijke deler van al onze kraamcadeaus is dat ze met veel zorg en liefde zijn samengesteld en voorzien zijn van de beste producten. Dus of je nu op zoek bent naar een mooi mandje vol geboortecadeautjes, een luxe giftbox of een gepersonaliseerd kraamkoffertje, Kleine Vriendjes heeft het allemaal.

Kraamcadeau voor jongen of meisje

Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau voor een jongen of voor een meisje, bij Kleine Vriendjes zit je altijd goed. Van rompertjes voor stoere mannen tot dekentjes in een lieve, zoete kleur. Extra leuk is een kraamcadeau met naam. Met alle plezier borduren wij de naam van de kleine of een leuke tekst op jouw cadeau! En hier hoef je niet lang op te wachten, binnen 2 werkdagen wordt het kraamcadeau met naam al naar je verzonden.

Online je kraamcadeau bestellen

De cadeaus van Kleine Vriendjes bestel je snel en eenvoudig online. In de meeste gevallen heb je de items al binnen enkele dagen in huis. Is het een presentje en wil je het pakketje op een ander adres laten bezorgen? Wij pakken het kraamcadeau met alle plezier feestelijk voor je in en doen er een handgeschreven kaartje met jouw gelukwens bij. En dankzij de handige track & tracecode die wij erbij leveren, weet je precies waar het pakketje zich bevindt.