Baby speelgoed


Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Baby speelgoed

Van speelgoed kun je nooit genoeg hebben. Lekker spelen is namelijk niet alleen erg leuk, het is ook heel belangrijk voor de ontwikkeling en de motoriek van je baby. Met het speelgoed van Kleine Vriendjes kan je baby spelenderwijs de wereld om hem of haar heen ontdekken. Uiteraard voldoen al onze items aan de hoogste veiligheidseisen.

Speelgoed om te ontdekken

Voor kleine kindjes staat spelen vooral in het teken van het ontdekken van alle zintuigen. Vooral speelgoed met opvallende vormen, verschillende kleuren en geluidjes zijn dan heel interessant. Een mooie knuffel met muziek, zoals de handgemaakte muziekolifant van Franck & Fischer zal absoluut de interesse van je kindje wekken. De olifant steelt met zijn schattige uiterlijk het hart van ieder kind. De muzikale kwaliteiten van het olifantje maken het extra leuk. De muziekolifant kan eventueel gecombineerd worden met een bijpassende badcape of een dekbedhoes.

Speelgoed voor de allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinsten hebben we een super leuke ketting van het merk Dushi in het assortiment. De kleine kan lekker frunniken en spelen met de vrolijke ketting terwijl hij bij papa of mama of schoot zit. De kleurrijke ketting bevat verschillende geluidjes en spiegeltjes, die zorgen voor plezier en afleiding. Hierdoor is de ketting ideaal tijdens het voeden, het verschonen, het aan- en uitkleden, in de auto en in de wachtkamer. De ketting is verkrijgbaar in een mooie jongens- en meisjesvariant.

Speelgoed om mee te leren

Kindjes die wat ouder zijn, vinden het vaak erg leuk om te stapelen en om te gooien. De stoere blokkenzak met maar liefst 25 grote houten blokken in verschillende formaten is dan een echte aanrader. Op de zak kan de naam van de kleine worden geborduurd, waardoor het ook buitenshuis meteen duidelijk is van wie dit leuke speelgoed is. Ook de activiteitenkubus van Funky Garden zal gegarandeerd in de smaak vallen. De kubus knispert, heeft een leuk spiegeltje en bevat verschillende figuurtjes en belletjes.