Kraamcadeau meisje


Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kraamcadeau meisje

Is er een meisje geboren en ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Kleine Vriendjes heeft een ruim assortiment kraamcadeaus. Alle kraampakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten de mooiste en liefste cadeautjes. Met onze kraamcadeaus heb je binnen enkele muisklikken een prachtig babycadeau, dat zowel leuk is voor de kleinste wereldburger als de ouders. En dankzij het uitgebreide assortiment vind je voor je voor elk budget leuke kraamcadeautjes.

Een zoet kraamcadeau

Bij Kleine Vriendjes vind je zeer veel zoete kraamcadeaus voor lieve meisjes. Zoals dit originele kraampakket in een luxe blik vol leuke cadeautjes. Op het blik met de toepasselijke tekst It’s a girl zit een rompertje en mutsje van het merk Funnies. Op één van de twee items kan de naam van de kleine meid worden geborduurd. Ook bevat het blik schattige sokjes van het merk BamBam.

Handig kraamcadeau voor jarenlang plezier

Hoe leuk is het als het cadeautje niet alleen nu voor veel plezier zorgt, maar ook straks nog handig is. De luxe giftbox van het merk BamBam is zo'n cadeau om altijd te bewaren. Doordat de box van stevig karton is en ook mooi als decoratie in de kinderkamer staat, kun je er later waardevolle items van je kind in opbergen. In de giftbox zit een leuk tandendoosje van BamBam, een fijne doorzichtige bijtring, sokjes met een printje naar keuze, de hand-en voetafdruk in gips en een grote witte slab. Hier borduren wij met alle liefde de naam van de baby op. Zo heb je een uniek en origineel kraamcadeau voor nu en later! 

Kraamcadeau meisje met naam bestellen

De geboorte van een nieuwe wereldburger blijft een klein wonder. En bijzondere momenten verdienen een speciaal cadeau. Daarom worden alle kraamcadeaus bij Kleine Vriendjes gratis voorzien van een stijlvolle verpakking met luxe cadeaupapier, een handgeschreven kaartje en mooie details als vrolijke lintjes. Bestel je kraamcadeau met naam vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat het cadeau binnen 2 werkdagen wordt verzonden. We kunnen het kraamcadeau zowel naar je eigen adres als naar het adres van de ouders versturen.