Sweet Dreaming Powder Pink

Het labeldoekje van Snoozebaby, inmiddels alom bekend als de Sweet Dreaming, omdat als babietjes met dit doekje vol verschillende ultra-zachte labeltjes knuffelen, kroelen of spelen ze rustig en blij worden. De twaalf labels van dit labeldoekje geven geheid speel en droom plezier.

Rustig slapen
Door lekker met de labeltjes te frummelen, spelen, duimen of knuffelen wordt de fijne motoriek bevordert en de tastzin gestimuleerd. Een labeldoekje dat rust, comfort en troost biedt; erg handig als je kindje prettig in slaap wil vallen, bv in z’n bedje of tijdens een lange auto rit. Het idee van dit labeldoekje ontstond in 2004, toen een premature geboren kindje met wat opstart probleempjes, rust en comfort vond door aan zachte stofjes te voelen; hij ontspande zich helemaal en al wrijvend over de stofjes zocht hij z’n duimpje. Hij stopte met huilen en viel rustig in slaap, een verademing voor z’n ouders!

Fijne stoffen
Naast de 12 labeltjes van dit labeldoekje worden er 2 soorten stof gebruikt: deze stoffen nemen de geur van de moeder (of vader) op; die lichaamsgeur kan een baby’tje dan ruiken als hij het doekje mee in bed krijgt. Via het reukzintuig voelt de baby zich dan extra prettig. Alles om jouw baby een snoozebaby te laten zijn. Het Snoozebaby labeldoekje is gemaakt van velours en een 100% katoen en uiteraard volledig getest volgens de laatste EU toy regulations.


Voor de borduring kun je kiezen uit de volgende kleuren:
Wit, Grijs, Antraciet, Zwart, Lichtblauw, Kobalt, Navy, Zacht roze, Zuurstokroze, Fuchsia, Lila, Paars, Lime, Rood, Oranje, Turquoise, Geel, Groen of Taupe.
Staat de gewenste kleur toch er niet in? vul de gewenste kleur in en wij gaan kijken wat we kunnen doen!

Aanvullende Informatie

Merk SnoozeBaby
Kleur Roze
In andere kleur leverbaar? Ja
afmetingen 25 x 25 cm
Borduren en/of bedrukken mogelijk? 1 borduring
Overige specificaties velours en jersey
Sweet Dreaming Powder Pink
Het bekende labeldoekje (Sweet Dreaming) uit de organic lijn van Snoozebaby. De labels zijn niet alleen hip, trendy en schattig om te zien, maar zijn allemaal verschillend van kleur en textuur.
Met de naam van de kleine erop geborduurd heb je een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
- Biedt troost, comfort en rust
- Stimuleert de fijne motoriek
- Bevordert de tastzin

* Vereiste velden

Incl. BTW € 17,95
Incl. BTW € 17,95
Op voorraad

Schrijf je eigen recensie