Tassen

De mooiste tassen voor je kindje

Wie op zoek is naar een mooie tas of koffer zit bij Kleine Vriendjes helemaal goed. In ons assortiment vind je diverse super leuke en unieke rugzakken voor kinderen. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarbij staan ze bekend om hun draagcomfort en stevigheid. De tassen zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor het zwembad, de crèche, de peuterspeelzaal, school, de sportclub of gewoon een nachtje logeren.


Een hippe tas met naam

Voor ieder kind, of het nu een baby of peuter is, is een mooie tas een absolute must-have. Wanneer alle tasjes op elkaar lijken, is het terugvinden van het juiste rugzakje een enorme uitdaging. Alle tassen van Kleine Vriendjes hebben sowieso een toffe en herkenbare print. Daarnaast kunnen sommige items worden voorzien van de naam van je kindje. Dan is het helemaal in één oogopslag duidelijk van wie die hippe rugzak is.

Een handige tas voor op reis

Naast rugzakken verlopen we ook zeer leuke kinderkoffers. Deze koffers zijn ideaal voor een weekendje weg of op vakantie. In de ruime koffers kunnen alle belangrijke spulletjes van de kleine zonder problemen vervoerd worden. En omdat er volop keuze is, is er voor ieder kind wat wils. Zo hebben we niet alleen koffers in verschillende afmetingen en kleuren, maar ook met leuke thema’s en hippe prints.

Koffers om jarenlang te bewaren

De koffers van Kleine Vriendjes zijn ook zeer geschikt voor de lange termijn. Zo zijn ze erg leuk als decoratie op de kinderkamer. Met wat leuke spulletjes erin van de kleine creëer je een mooie en tastbare herinnering aan de bijzondere kindertijd. Ook is een koffer ontzettend leuk om cadeau te geven. In ons assortiment vind je diverse cadeaukoffers, voorzien van mooie babyspulletjes, die veelal geschonken worden als kraampakket. 

Tips

Koffer - Hart

€ 26,95

Rugzak - Voertuig

€ 24,95

Rugzakje rood

€ 19,95