Koffertjes


Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Koffertje met naam

Gaat de kleine een uit nachtje logeren, een weekendje weg of zelfs op een heuse vakantie? Dan is een koffer de perfecte oplossing om alle belangrijke spulletjes mee te vervoeren. Want wat de bestemming ook is, je kindje zal de nodige spulletjes mee moeten nemen. Het hebben van een eigen koffertje is dan natuurlijk wel zo leuk. Kleine Vriendjes heeft een ruim aanbod leuke koffers. En door de verschillende thema´s, designs, kleuren en maten is er voor ieder wat wils.

De mooiste koffertjes

Koffertjes zijn niet alleen erg geschikt voor uitstapjes. Ook als decoratie op de kinderkamer zijn ze ontzettend tof. In de koffer kun je de leukste spulletjes van de kleine bewaren, zodat de koffertjes een mooie herinnering vormen aan de belangrijke kindertijd. Houd je kindje van auto’s? Dan is het setje met daarin drie stoere koffers in het zilvergrijs met afbeeldingen van een auto een absolute aanrader.

Mooie reiskoffers

Voor hippe meisjes die graag stijlvol uit logeren gaan, hebben we onder andere deze vrolijke koffer met polkadots in het assortiment. De mooie koffer biedt voldoende plaats voor alle items die je kindje nodig kan hebben tijdens de reis. En door het metalen beslag is de koffer zeer stevig. Kostbare spulletjes kunnen ook gerust mee, want de koffer kan met een sleuteltje worden afgesloten. De koffer is hierdoor ook zeer geschikt om mee te nemen op reis.

Koffers met inhoud

De koffers van Kleine Vriendjes zijn niet alleen zeer leuk voor je eigen kindje, maar ook om cadeau te geven. Zo hebben we diverse cadeaukoffers, die ontzettend gaaf zijn als kraamcadeau. Neem bijvoorbeeld het schattige koffertje in het zilvergrijs van het merk Inch Blue. De koffer is voorzien van zachte leren slofjes en een velours knuffeldoekje. Op het knuffeldoekje kan de naam van het kindje worden geborduurd, waardoor je een zeer persoonlijk cadeau in handen hebt.