Trendy Wrapping Fading Blue

Deze wikkeldeken van Snoozebaby is een begrip: super praktisch, ultra-zacht en van hoge kwaliteit. De wikkeldeken Trendy Wrapping (80 x 80 cm) heefteenvoetenzakje, een capuchonnetje, een drukknoopje en uitsparingen in de rug – handig voor in een wippertje, buggy of autostoel.
Multifunctioneel
Omdat de voetenzak van deze wikkeldeken voor elk been apart is, is een 3-punts sluiting van een babycarrier (group 0) eenvoudig te gebruiken. Ook voor een 5-punts sluiting zou deze wikkeldeken passen. Natuurlijk ontbreken de 9 labels niet, zo kan je kindje lekker snoezelen terwijl hij in z’n coconnetje ligt. Die labeltjes geven lang speel en voel plezier, wat goed is voor de fijne motoriek en stimuleert de tastzin. Zo creëert een baby’tje z’n eigen comfort zone. Wel zo prettig tijdens een lange reis.
Een veilig gevoel
Een ander voordeel van deze wikkeldeken is dat een baby’tje door deze wikkeldeken bijvoorbeeld in de winter geen dikke jas aan hoeft tijdens vervoer van en naar de auto, waardoor de gordels veel strakker en dus veiliger om z’n lijfje zitten. Deze wikkeldeken zie je echter ook regelmatig in de bak van een kinderwagen, die kleintjes liggen dan heerlijk in de wikkeldeken gewikkeld. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van velour en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Lekker voor het baby huidje.

Aanvullende Informatie

Merk SnoozeBaby
Kleur Lichtblauw
In andere kleur leverbaar? Ja
afmetingen 80 x 80 cm
Borduren en/of bedrukken mogelijk? 1 borduring
Trendy Wrapping Fading Blue
Trendy Wrapping van het merk Snoozebaby is een extra grote wikkeldeken die je kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken heeft een voetenzak, capuchonnetje, drukknoop en uitsparingen voor riempjes - handig voor in wippertje, buggy of autostoel en met de 9 kleurrijke labels kan je kindje lekker snoezelen. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van velours (original) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey.
Incl. BTW € 44,95
Op voorraad

Schrijf je eigen recensie